Driekoningenwandeling Dal van de Mosbeek

6 januari, 2018

Dal van de Mosbeek, Willem Heijdeman

Drie Koningenwandeling Dal van de Mosbeek

Het nieuwe jaar goed beginnen? Ga mee met de Drie Koningenwandeling op zaterdag 6 januari in het Dal van de Mosbeek. Een heerlijke winterse wandeling samen met de gids van Landschap Overijssel. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Januari is een mooie wintermaand om naar buiten te gaan. Lekker doorstappen in de natuur voor een frisse neus. Veel dieren zijn in winterslaap en het lijkt alsof de natuur stil staat, maar schijn bedriegt. Onder de grond gebeurt van alles. En er zijn zelfs planten en struiken die juist in de winter bloeien. De natuurgids neemt je mee naar mooiste plekken van het Dal van de Mosbeek. Onderweg vertelt hij meer over de winterperikelen van de natuur, het gebied en hoe het ooit ontstaan is. Een bezoekje aan watermolen Frans staat ook op het programma. Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Praktische informatie

De Drie Koningenwandeling is zaterdag 6 januari. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt 2,5 tot 3 uur. Bijdrage is € 3,00 per persoon, € 1,50 per kind, ter plekke contant te voldoen. Donateurs mogen op vertoon van hun ledenpas gratis mee. Vergeet je niet je pas mee te nemen? Startpunt is bij  Informatiecentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Hier kun je ook parkeren.

Details


Adresgegevens:
bergweg 8
Mander
Route (Google maps)
Activiteitenkalender
Bezoekerscentrum het Dal van de Mosbeek
molen van frans   clifton buitink
Hier vind je o.a. Watermolen Frans