Korting collectieve zorgverzekering De Friesland

De Friesland
8% korting op jouw zorgpremie, ook voor gezinsleden. Inclusief een fit welkomstcadeau. Aanmelden via speciale website, www.defriesland.nl/landschapoverijssel of vraag eerst een proefpakket (mét gratis wandelsokken) aan

Niets is gezonder dan actief bewegen in de vrije natuur. Daarom hebben De Friesland Zorgverzekeraar en Landschap Overijssel de handen ineengeslagen door middel van het Groen & Fit Collectief. Wil je een aantrekkelijke collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering? Op de website van De Friesland kun je jouw premie berekenen en je direct online aanmelden.

Al vele donateurs van Landschap Overijssel profiteren al van deze collectiviteitskorting. Landelijk doen al meer dan 40.000 mensen mee in het Groen & Fit Collectief. De Friesland doneert voor elke (premiebetalende) deelnemer van Landschap Overijssel € 15,- voor het project "Trots op je landschap".

Trots op je landschap

Met dit project willen we iedereen oproepen initiatieven in de eigen omgeving in te zenden om mensen meer te laten genieten in de natuur. Landschap Overijssel helpt dan met de uitvoering, advies of gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan initiatieven als een ontmoetingsplek voor ouderen of een speelplek in de natuur voor kinderen.

Groen & Fit Collectief

8% korting op jouw zorgverzekering


Terug naar alle natuurvoordelen op een rijtje
Gratis wandelsokken
Maak nu vrijblijvend kennis met het Groen & Fit Collectief. Vraag het gratis proefpakket aan en ontvang 10 redenen waarom natuur gezond is én een paar comfortabele wandelsokken.
Groen & Fit Collectief
Logo Groen Fit
Meer informatie en een overzicht van alle voordelen vind je op de website van De Friesland